Tobbe på besök ikväll

52c1b788cfd811e393b70002c9e17cfc_8

Ikväll kom min vän och kollega Tobbe förbi. Han kom direkt från konventet i Las Vegas och hade med sig alla Vemmas nyheter. Vi satt och pratade om hur han haft det där och hur vår närmsta framtid ser ut. Sjukt kul tid vi har framför oss nu och jag längtar till många häftiga upplevelser närmsta månaderna.

871dc5c2cfe111e3b3360002c9c53a10_8

Woooow! Vemma Remix! Nu i min kyl! Det här måste vara den godaste energidryck jag någonsin smakat. Den smakar passion med en fräsch eftersmak av persika. Dessutom så är den supernyttig precis som de två andra verve och nej ni hittar inget som kommer i närheten av innehållet i butik eller på nätet i sverige eller resten av världen. Priset? Hälften av en celsius eller red bull i pressbyrån. Booom! Vemma är och förblir världsledande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.