Vad önskar ni för innehåll?

Jag sitter och skissar på innehållet och de olika avdelningarna i min bok jag ska skriva. Det mesta är på plats men jag tänkte höra om det är något ni vill att jag tar upp i den. Tipsa mig i kommentarsfältet eller släng iväg ett mail. Det kan vara allt mellan himmel och jord som har med kost träning och motivation att göra. Boken ska vara lättläst och riktas mot nybörjare upp till medel.

2 kommentarer

  • Lisa21 april, 2014 kl. 22:19
  • Svara

  Ett bra kostupplägg för viktminskning/viktökning/bygga muskler

  Program på styrketräningspass för helkropp

  Program på styrketräningspass om man vill dela upp muskelgrupper på flera dagar

  Hur man bäst behåller motivationen

  Före-och efterbilder på ”lyckade” klienter alt några av dina vänner (gärna med kroppsmått, så det står i relation till något). Det är alltid kul att se.

  Fakta om kondition, styrka, löpning, olika kosttillskott, mat etc.

  Vad du rekommenderar i kosttillskott och varför. Och vad det tillför kroppen.

  Gud – det finns ju hur mycket som helst. Men jag tycker den ska vara informativ så personen lär sig något och så fina/bra bilder, layout och givetvis lättläst.

  Lycka till!

  1. Tack så mycket Lisa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.