Bra start på veckan

Nu är jag pappa rent juridiskt. Enligt en 100 år gammal lag måste man som ogift par besöka myndigheterna och skriva under ett papper med två vittnen att man är fader. På pappret stod det uträknat att Oliver blev till någon gång mellan maj och augusti förra året. Fantastisk information haha. Nu är jag iallafall pappa på riktigt och det känns superbra!

a93c3482d52611e3bc3f0002c954e1c2_8

Efter mötet träffade jag upp åtta personer från mitt Vemma team och hade teambuilding med dem. Vi satte oss på Pizza Hut eftersom Amanda visste att det fanns stora bord där. Det kändes futtigt att endast en av oss skulle äta då de har buffé på dagarna så jag betalade för mat jag med. Jag hann med att äta två små slices innan jag började prata och en och en halv timme senare var vi färdiga och skulle gå. Jag kom då på att jag inte ätit och fick snällt acceptera att jag betalat 50 kr per slice som var ungefär två tuggor stora haha.

c82b1d9ad55811e39d150002c9dbb22a_8

Det känns som att alla dagar flyter ihop så jag minns inte vad jag tränade i går men i dag blev det ett triceps och vadpass på Delta Gym. Det är tack vare Gabriel (Daddy Fitness) som det blev av. Jag var så trött efter en lång dag och ville bara gå hem. Jag beklagade mig en stund för honom och han fick mig genast på andra tankar. Det är guld värt med någon utomstående som peppar ibland. Jag vet att man kommer igång när man väl börjar lyfta vikter men ibland lockar bebisen hemma för mycket. Det är då man måste tänka att mår jag bra så mår familjen bra. En halvtimmes träningspass gör resten av kvällen så mycket mer värd. Hade inte varit kul att sitta hemma med ångest över ett uteblivet pass.

10326607_749045358449196_307350857_n

1 kommentar

    • babbe7 maj, 2014 kl. 09:16
    • Svara

    Jag har ett jättesvårt tvång, jag vågar inte sitta ner, alltså…aldrig. Undviker ALLA sociala sammanhang för att det känns som om jag sitter så fastnar kalorierna på fel ställen…och som fett istället för muskler (som det känns som att dom fäster sig som om jag står) Men egentligen, vad förbränner mest, att stå HELT stilla vid datan en hel dag eller att sitta ner på en pall med rak rygg, luta sig bakåt ibland så man spänner magen, samt sitta och skaka på benen medan man sitter? Det senare alternativet om att sitta men röra sig borde väl förbränna mer? Och kalorierna fastnar väl inte som fett bara för att man sitter, och kroppen förbränner väl inte mer bara för att man är i stående-position? vill komma över mitt tvång…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.