En fantastisk helg i Jönköping med Vemma

10362355_694043767329145_167489876_n

Vilken helg det har varit! Över tusen personer från hela Sverige samlades i Jönköping för ett fantastiskt Vemma event. Utbildning, motivationstalare, föreläsningar och massor av vänner på ett och samma ställe. I just love it! I höst bär det av mot Wien i Österrike men innan dess händer det massor av saker i Sverige. Vill ni verkligen inte hänga med på vår resa?

10261231_525719730884127_1596646780_n

Charlie Söderberg var på plats och pratade om vikten av en passiv inkomst. Något som jag fastnade för var det här med att köpa bostad. Det är många som tror att det är en investering. Det stämmer inte då det är en investering som skapar utgifter. Dessutom tjänar ingen på att värdet ökar varje år. Det är nämligen så att värdet på alla bostäder ökar så det är ingen som får användning för sin ökning. Om man inte säljer sin bostad, flyttar ut i skogen i ett tält tills marknaden förändras och köper en ny bostad då. Med andra ord, säljer du med vinst kommer du att betala dyrare för din nästa bostad.

Hur som helst är Charlie en av landets främsta experter inom privatekonomi och han tycker att vi som jobbar med Vemma gör ett bra av för att skaffa oss en passiv inkomst på riktigt. Det vill säga en inkomst som ökar utan att skapa några utgifter.
Vi inom Vemma fick erbjudande att delta i en kurs i höst hur man får sin ekonomi att växa för ett riktigt bra pris så jag anmälde mig direkt. Det spelar ingen roll hur mycket man tjänar, är utgifterna lika stora har man inte mer pengar över i slutet av månaden än en som tjänar hälften så mycket.

10369332_459637567513873_1362494483_n

Då jag gjort stora framgångar på kort tid fick jag dela med mig av mina tips på scen inför 1100 personer. Det var en häftig upplevelse. Snacka om att man får mersmak. Om ett år ska jag upp på scen inför 16.000 personer i Las Vegas har jag bestämt mig för.

vemma4

Här är några av toppledarna inom Vemma. Fantastiska förebilder och jag känner att det är het rätt personer att ta rygg på. För er som inte är insatta och undrar vad man egentligen tjänar per månad efter ett par år med deras insats så handlar det om sexsiffrigt. Fantasisumma för många men så värt att kämpa för. Jag ser det inte ens som ett jobb utan en fritidssyssla man får betalt för.

vemma1

Här är typ en sjättedel av mina nya vänner och kollegor. Ni  är bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.