En fantastisk helg med Vemma

Intresset för Vemmas produkter blir bara större och större och nu börjar Stockholmarna få upp ögonen för vårt företag. Det märks när varenda lokal som det ordnas presentation i blir fullsmockad. Sjukt kul!

Här är ett klipp som berättar lite mer om produkterna för er som är nyfikna:

Sist men inte minst vill jag passa på att gratulera Amanda Ljungberg som för två månader sedan bestämde sig för att börja jobba med oss. Hon satte sig in i produkterna, vårt sätt att arbeta som affiliates, lärde sig att presentera produkterna för sin omgivning. På ett par veckor gick hon sedan från noll till tredje steget i karriärstegen, nämligen gold och har nu en extrainkomst på ett par tusen per månad och den växer för varje vecka som går. Amanda ska visa att även tjejer kan i den här branschen och nästa mål är nivån Diamond då Vemma dessutom ger ett bidrag varje månad för att hon ska kunna leasa en bil. Jag är otroligt stolt över dig Amanda och glad att jag fått lära känna en gla, driven och målinriktad person som du. Mot toppen tillsammans!!

amanda_gold

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.