Helgen slut och nu är det dags för en ny vecka

jagjiman

Måndag igen då. Det var en skön helg med mycket sol och tid att umgås med nära och kära. Det blev ingen träning för min del då jag känner att min kropp behöver återhämta sig. Jag har istället fyllt på med massor av kolhydrater och ökat kaloriintaget en hel del. Jag har även försökt öka vätskeintaget en aning eftersom jag vet att mycket av min trötthet just nu beror på för lite vätska. Så trist att jag inte klarar av att dricka så mycket som jag borde men jag jobbar på det. Jag försöker fylla en vattenflaska och dricka ur när jag hinner men efter någon timme har man glömt det med. Ja, vi har alla något vi behöver jobba på.

Annars är det väl inget nytt att rapportera mer än att jag fick ett sms av en vän precis. Han fick resultat på hälsoprover han gör med jämna mellanrum. Han skrev att hans värden förbättrats efter att ha börjat dricka Bod-e burn för ett par månader sedan. Jag vill inte påstå att de har medicinsk effekt men stoppar man rätt saker i kroppen kommer man att märka skillnad. Det känns skönt att höra andra få det svart på vitt då jag själv känner effekt av dem med både välmående och fysiskt (muskler och fett). Vi som tränar mycket äter oftast samma sak under långa perioder så man kan lättare känna skillnad om man tillför något man inte brukade äta/dricka tidigare.

chrisPowell-bode6

Jag uppmanar er alla som är någorlunda intresserade av att bygga muskler och/eller bränna fett att prova Bod-e burn drickan. Ni får pengarna tillbaka om ni inte är nöjda så ni har absolut inget att förlora. Bättre dryck redo att öppna direkt från kylen finns inte, tro mig. Jag uppmanar er för att jag bryr mig om er hälsa och jag vet att ni vill bränna fett innan sommaren och varför inte samtidigt få i sig 40 gram protein.

Är ni intresserade kan ni maila mig så berättar jag mer. Det finns nämligen även en gratis viktminskningsapp för er som inte har råd att anlita en egen pt eller kostrådgivare. Det är den superkända pt:n Chris Powell på bilden ovan varit med och utvecklat appen. Den har vunnit pris för bästa fitnessapp och talar om exakt när och vad ni ska äta under 12 veckor för att gå ner i vikt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.