Dagens mat och träning

Det känns att jag ligger på mer än 1000 kcal underskott varje dag nu. Jag blev riktigt seg i kväll innan jag fått i mig middag. Problemet är att jag åt lax och potatis till lunch. Jag brukar hålla mig till proteindrinkar och aminosyror fram till kvällen annars. Det gör att jag är på en variant av halvfasta där min kropp inte får riktig mat mer än under någon timme per dag. Att stoppa i sig ytterligare en måltid mitt på dagen gjorde kaos då jag under följande timmar bara drack shakes och magen började kurra. Det gör den aldrig annars. Här är vad jag ätit idag:

Vaknade 11.00: Aminosyror + Glutamin
Frukost: 12.00: Bod-e Burn + Omega-3 + Kromtablett
Lunch: 14.00: Lax + potatis + liten klick hollandaiesås
PROMENAD
Mellanmål: Bod-e shake (16 g protein, omega 3 och långsamma kolhydrater)
Mellanmål: Aminosyror + Glutamin
Före träning: Verve + PWO + extra aminosyror + Glutamin
TRÄNING: Knäböj + vadpress + militärpress + chins + axellyft + vindrutetorkaren
Efter träning: One Recovery + kreatin
Middag 21:30: Ris + kyckling + thaisås
Kvällsmat 23:45: Proteindrink + Glutamin
TRÄNING HEMMA: Magövningar + armhävningar
Innan sängen 01:00: Bod-e rest + Glutamin + omega 3 + ZMA + B6 + Heat Night

Hur går det för er? Är ni i sommarform än? Jag räknar med ett par veckor till innan jag är nöjd men redan nu skulle jag kunna vistas på en strand med gott samvete :)

1 kommentar

    • Stephanie27 augusti, 2014 kl. 10:45
    • Svara

    Hur gör du egentligen för att hålla koll på allt du ska få i dig? Räknade till 22 tillskott i den listan! Är det något väl uträknat behov?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.