En fullspäckad söndag

Härlig söndag idag. Vaknade vid 12,  drack mina aminosyror och min bode burn och gick ner till gymmet för att köra rygg. Det blev sisådär 45 minuters träning och sedan kom syrran för att hälsa på en stund. Hon var i Israel en vecka och passade på att berätta hur det var där. Riktigt häftigt att höra om alla ställen hon var på, döda havet, alla religiösa platser, säkerhetskontroller innan man får gå in i gallerior, maten och judarna som dansar på gatorna till house musik. Ja kolla in klippen på hennes instagram taralailani så får ni se.
Vid 14 promenerade jag bort till vasaparken där jag samlat ihop tjugo personer från min organisation för att utbilda dem i två timmar. Sjukt kul trots att det var sol blandat med regn om vartannat.
På eftermiddagen körde jag ut till Kista galleria med Hannah och Oliver. Vi köpte lite saker som behövs innan sommaren och passade på att käka middag. Efteråt åkte vi och sa hej till hennes pappa i Liljeholmen innan det var dags att bege sig hem för att kolla färdigt på Hobbit som aldrig verkar ta slut. Fattar inte hur vi någonsin ska kunna se färdigt tvåan sen. Tre timmar per film är länge haha.

image

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.