Följ mig på facebook

facebook

Kära bloggläsare, ni får gärna bli vän med mig på facebook om ni vill. Skicka en vänförfrågan så lägger jag till er. Det är alltid kul att få se vem ni är som följer mig och låta er även ta del av det jag publicerar där.

https://www.facebook.com/philip.lailani
Eller sök efter Philip Lailani

1 kommentar

  • Ida1 juni, 2014 kl. 19:03
  • Svara

  Hej Philip
  Skulle verkligen uppskatta om du kunde ta dig tid och hjälpa mig med min fråga så jag enklare kan få ner i vikt och slippa känna skam över mig själv
  Nu under sommaren kommer jag verkligen ta mig tid att träna och må bra men kommer även sommarjobba under några veckor. Så min plan med maten är att jag till frukost äter havregrynsgröt med en skopa proteinpulver då det är så jäkla gott, sen vid nio är det frukost på jobbet, tänkte två ägg och en morot. Till lunch blir det kyckling, ris, broccoli och majs. Efter jobbet kommer jag sticka direkt till gymmet som ligger en mil ifrån och tar ca 30 min att cykla till så innan de blir det 4 riskakor. Sen efter träningen så blir det proteindrink och en burk tonfisk ( detta blir då runt kl.6 ) Men har hört att jordnötssmör ska vara väldigt bra och nyttigt, när skulle jag kunna äta det och ser resterande bra ut eller är det något som jag borde ändra på? Skulle verkligen behöva din hjälp
  Tack på förhand

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.