Gym och pannkakor idag

Dagen började med regn. När man planerar att vara inomhus spelar det ingen roll. Eftersom Oliver är sjusovare och somnade om efter att Hannah matat honom vid 9 klev vi upp strax innan 12. Jag drack min bode burn och förberedde mig inför en dag på gymmet. Det har väl inte hänt så mycket mer än att jag tränat ett par personer och sedan kört ett eget pass där jag fokuserade på bröst och vader. För att komma upp i minst 250 g protein har jag börjat dubbla proteinpulvret i varje drink.  På så sätt behöver jag inte dricka lika ofta. Jag mår som allra bäst när jag inte äter mig proppmätt på mat utan dricker mina tillskott och känner en lätt hunger. Inget jag rekommenderar någon som inte rådgjort med en kunnig först men jag har lärt känna min kropp och flytande föda fram till kvällen fungerar bra för mig. Ikväll blev det pannkakor som alltid på torsdagar. Tusen kalorier senare har jag nu nått mitt kalorimål för idag. Proppmätt.

Just det, vi träffade Karin och Jesper en stund ikväll. Kul då det var ett tag sedan vi fyra sågs. Man blir alltid glad av att vara med dem. Riktiga solstrålar!

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.