Skillnaden mellan Red bull, Celsius, Verve Bold och Bod-e Burn

skillnad_verve_bold_redbull_celsius_vemma_bode_burn

Ovan ser ni skillnaden mellan fyra vanliga energidrycker. Red bull känner alla igen, Celsius har många provat och verve bold är ett ännu nyttigare alternativ. Bod-e burn skiljer sig lite från de övriga då den är framtagen för att maximera fettförbränningen och hjälpa till att stärka musklerna i samband med träning. Dessutom är den mer mättande och kan drickas istället för frukost eller liknande. Vill ni veta mer om produkterna är det bara att maila mig. Min favorit är nummer fyra. Jag dricker två sådana om dagen. Det ger mig totalt 40 gram protein som en ren bonus till min kost.

3 kommentarer

  1. Hej måste ställa en dum fråga vars hittar man nr 4 ?

    1. Hej, man köper den online. Fri frakt. Maila mig så berättar jag var.

    • Emma14 januari, 2015 kl. 22:08
    • Svara

    Hej! Jag är intresserad av att börja använda verve! Tänkte bara kolla med dig, har du märkt stora skillnader på din ork/träning/utseende av användandet? Jag är ofta väldigt trött och fick höra att energidrycken verve har varit bra. Sen har jag även börjat köra hård träning inom gym och cardio. Tävlar även inom tyngdlyftning osv. Har då hört att verve bod-e, är grymt bra! Så har du lust att maila lite mer info/om du märkt någon skillnad av produkterna? Mvh Emma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.