En teambuildinghelg i Tibro

Vilken helg det varit! Vi var bjudna till Anders Karlssons herrgård i Tibro igår. Det var jag och trettio andra från Vemma för en heldag med ledarskapsutbildning, mat, grillning och bara umgås. Tyvärr hade vi inte vädret på vår sida men med sisådär arton rum fanns det gott om utrymme inomhus. Anders är den första som började med Vemma i Sverige och han har byggt upp en otroligt stor organisation i flertalet länder senaste fem åren. Det är en förebild för oss alla och vem vill inte på fem år kunna köpa en herrgård för att man vill, bo i italien på våren och hösten, i Sverige på sommaren och Miami på vintern. Det man ska vara medveten om är att han byggde sin organisation utan dagens app i telefonen, våra nya spännande produkter och utan kunskap om sociala medier. Det finns de som når hans framgångar nu på mindre än halva tiden. Det är 2014 och de som lever i nuet och ser vad framtiden har att ge har mycket att hämta inom Vemma och många andra branscher.

Här är ett gäng bilder från igår:

13

1 2 3 54  7 89 10 11 12  14 15 16 17 18 19 20 21

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.