Äntligen träning igen

10522270_689028661165227_859640861_n

Äntligen tillbaka på Delta Gym – för en dag iallafall. Jag var tvungen att slänga in lite jobb och då passade jag på att träna efteråt. Det är första passet på nästan 14 dagar så jag kände mig inte i toppform. Som alltid när jag vilat körde jag ett helkroppspass för att aktivera alla muskler. I morgon kör jag samma eller eventuellt går ner till halvkropp. Sakta men säkert är jag snart tillbaka där jag var för två veckor sedan. Det är inte så att man tappar muskelmassa utan det mesta sitter i huvudet. Det tar något eller några pass innan man kan köra fullt ut efter att ha varit totalt inaktiv. Ikväll känner jag mig slö och nattens sömn är väldigt välkommen. I morgon ska vi iväg på ett event och sedan bär det av söderut i landet för nya äventyr.

Före passet: Verve + Aminosyror
Efter passet: 50 g snabba kolhydrater + 25 g protein
En timme efter passet: Kyckling och ris

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.