Efter regn kommer solsken

10549835_348855781928684_1687118260_n

Äntligen kom solen tillbaka. Vi passade på att sola lite grann idag. Det är inte lätt första gångerna man ska sola med en bebis. Det är mycket man ska tänka på och det är inte bara att lägga sig ner och slumra till en timme eller två. Jag kan tänka mig att det inte blir lättare när han dessutom kan röra på sig själv. Finns det koppel till barn? haha. Vi gör nog rätt i att fundera på att ta med oss barnvakt på några av våra framtida solresor. Läs syster, mormor eller någon annan frivillig. Vem tackar nej till sol och att få vara med Oliver samtidigt. :)  Vi var aldrig vid vattnet idag men i morgon hoppas jag att det är strandväder.

På kvällen åkte vi hem till några vänner och fikade. De skulle bjuda på grillat men deras bebis mådde inte så bra så vi stannade inte länge utan passade på att njuta av kvällssolen tillsammans med dem på verandan med lite fikabröd och tårta. Har jag inte gått upp ett eller flera kilon under resan är det ett under. Dessutom har jag en träningspaus för tillfället och kommer att köra igång igen på fredag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.