Fullspäckad torsdag

10483467_663556347061833_946030782_n

Så här kan det se ut när man är i stan och vill gömma sig för omvärlden.

Dagen har varit fantastisk. Jag vaknade av att Hannah la Oliver bredvid mig i sängen strax efter tio i förmiddags. Jag blev genast på bra humör och låg och myste med honom en stund. Vi lyssnade på musik och tittade på några youtube klipp. Inte för att jag tror att han fattar vad som händer på skärmen men han gillar när det rör på sig.

Vid två åkte vi in till stan. Hannah skulle träffa en vän och jag begav mig till Rigoletto för att titta på nya Transformers filmen. Jag fick bjuda med femtio vänner så det blev en del mingel innan och efteråt. Filmen var fantastisk och att få vara bland de första i världen som ser den var kul. Efteråt gick vi ner till Café Metro för att äta. Mitt sällskap älskade maten där. Fick reda på att det varit bloggläsare inne och ätit tidigare idag med. Ni måste bara prova deras Pasta med kyckliing och fetaost. Sååå god! PTPhilip ger 10% rabatt på köpet.

Efter bion och maten tränade jag en klient på Delta Gym. Jag kände att min kropp vill att jag ska vila efter många dagars egen träning så jag var lite tveksam till mitt eget pass efteråt. Jag drack en verve och tänkte jag skulle ge det en chans. Det blev inget vidare så jag nöjde mig med ett gäng chins, armhävningar och shrugs. En promenad i stan senare var jag äntligen på väg hem för att äta mig proppmätt med pannkakor. Det är ju torsdag och jag behöver all energi jag kan få. Nu sitter jag i soffan mätt och slö som en zombie. Jag ska förbereda mig inför mitt tal inför 800 personer på Solidaritet Arena i morgon och sedan är det sängen som gäller.

God natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.