Vinn IKEA presentkort på 1000 SEK med IKEA podologen

I slutet av sommaren kommer den nya IKEA katalogen, men redan nu kan du tjuvlyssna på den! I podcasten IKEA Podologen har programledaren Kjell Eriksson slagit sig ner på utvalda sidor i den nya IKEA katalogen. Här träffar han kända profiler och experter, och tillsammans pratar de om allt från pingisbord i köket till frukostrutiner och badrumsvanor. Ja, allt som rör livet hemma helt enkelt!

ikea_podcast

I premiäravsnittet av IKEA Podologen har programledaren Kjell Eriksson slagit sig ner vid ett dukat frukostbord på uppslaget 140-141 i den nya IKEA katalogen tillsammans med Adam Tensta och matexperten Lotta Lundgren.

Nytt avsnitt varje vecka mellan 8 juli och 19 augusti.

Nu undrar jag hur era morgnar ser ut – har din morgonstund guld i mun eller är det ett ”stålbad” som Lotta kallar det?

Svara på frågan och skicka svar märkt med ”PT” till ikea@futurniture.se så är du med och tävlar om två presentkort à 1000 SEK på IKEA. Tävlingen pågår till 22 Juli kl. 23.00. Vinnaren utses av IKEA, beslut kan ej överklagas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.