Dagarna flyger iväg

Jag har inte gjort så mycket senaste dagarna. Varit lite grann på gymmet, varit ute i Haninge två gånger och haft produktpresentation för två glada gäng och varit hemma och umgåts med Hannah och Oliver. Jag är glad att jag är med så pass mycket nu när Oliver utvecklas för varje dag som går. Är man borta en vecka missar man massor så det är jättekul att träffa vår släkt med jämna mellanrum för att uppdatera dem om hans nya skills.

Nu är det fredag kväll. Vi har spenderat dagen i Täby. Först besökte vi en vän och sedan blev det en lång runda i Täby Centrum som är en nybyggd galleria i flera våningar. Det blev både fika och middag där medan vi fixade en massa ärenden och Hannah shoppade lite nya kläder. Jag är alltid lika förvånad hur kvinnor kan få så mycket kläder för så lite pengar. Själv hittar man en snygg t-shirt och kollar på prislappen – 899 kr. Det fyller Hannah lätt en hel påse för vid rea. Vi killar kan inte ens kolla på reavaror. Det är alltid de där plaggen som absolut inte passar, antingen är de för stora eller för små – om de ens är i vettig färg eller mönster.

10576157_901860386495371_1463562683_n

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.