En dag på stan

Jag tror vi klev upp strax efter 10 idag. Började dagen med att plocka i ordning lite från hemkonsten igår. Hannah passade på att ta en lång dusch medan jag bar omkring Oliver i babybjörnen. När hon var klar med sitt tog jag på mig träningskläder och gick ner till gymmet för att starta dagen på bästa möjliga sätt.

Efter träningspasset promenerade jag bort till Odenplan för att hitta en frisör som kunde raka mitt huvud (ja, jag kan köpa en egen hårtrimmer men jag har inte hunnit) och när det var klart så kom Hannah bort. Vi började med att säga upp hennes kort på Nordic Wellness. Hon är inte speciellt sugen på att träna där längre efter att vår vän som jobbade där blev uppsagd på väldigt konstig grund. Hur som helst är det två månader kvar av hennes kort men hon ska inom en snar framtid komma igång med sin träning på Delta Gym.

10607898_770930472969161_545095061_n

Vi promenerade in till stan och gjorde några ärenden, träffade upp Boland och åt på Café Metro vid Hötorget. Det blev sedan en promenad hem igen och först då somnade Oliver igen. Han har börjat vara vaken mer och mer om dagarna, vilket kanske bidrar till en lång nattsömn. Vi klagar då inte. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.