Fullt upp här i Malmö

 

Det är fullt upp här i Malmö med allt som ska göras och alla som ska träffas. Jag har hunnit med en Vemma-utbildning med PT Jakob, en hempresentation för intresserade personer här i Malmö, varit på Malmöfestivalen och njutit av en massa god mat, umgåtts med släktingar, vänner och någonstans mellan allt även tagit det lugnt och njutit av semestern.

Tyvärr regnade det riktigt ordentligt igår men idag har det varit soligt och sisådär 19 grader varmt men blåst en helt del. Helt okej om man har tjocktröja på sig. Som vanligt är vi inte där väderproblemen är utan man får ännu en gång läsa på Aftonbladet om översvämningar i en annan del av landet. Jag tror jag missat varenda oväder i Sverige under mitt vuxna liv. Jag är alltid någon annanstans när det händer.

Det känns sjukt att inte ha tränat på en vecka nu. Jag bestämde mig innan vi åkte neråt i landet för att inte träna alls fram till att vi är tillbaka i Stockholm igen för höstsäsongen. Det innebär att nästa pass blir på måndag. Givetvis är det bra att röra på sig och det har jag gjort. Vi promenerar en massa varje dag. Anledningen till att jag inte tränar nu är att jag då och då i mitt liv vill fokusera på annat än just träning. Med bloggen, yrket, vänner, intressena osv. så blir det väldigt mycket träning/kost/hälsa varje dag. Nu har jag släppt det en kort period och jag är mer laddad än någonsin att komma hem och ta tag i allt igen.

10584701_840196682657154_1862410899_n10616821_713474898707863_1072069024_n

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.