Helsingborg Marathon 13 sept med Oatly

004

Oatly sponsrar i år Helsingborg Marathon 

Jag har fått möjlighet att anordna en tävling här i bloggen. Den går ut på att ni ska ta fram ett recept på en nyttig och god återhämtningsshake med Oatly havredryck som en av ingredienserna. Drycken ska vara anpassad för löpare.

Ta en bild på, skriv recept och lägg upp på er instagram. Tagga mig @philiplailani och #Oatly.

Priset för den som vinner är: En energi- och kostanalys av idrottsnutritionisten Peter Stenberg i samband med Helsingborg Marathon 13 sept.

Vinnaren dras söndag 24 augusti.

Oatly_logga

OATLY – BÄST PÅ:
Hälsosamma och goda havreprodukter! Med produkter för dygnets alla måltider är det en motionärens naturliga val i vardagen, speciellt om du tränar inför en mara!

1 kommentar

    • sara14 augusti, 2014 kl. 00:04
    • Svara

    hej jag är en tjej på 19 års åldern som är ungefär 1,65 och är pinnsmal. jag har inga höfter ingen rumpa och inga bröst. har inga kurvor alls. vet dock och har alltid fått höra av alla att jag har ett fint ansikte med vackra blåa ögon. Men det hjälper mig inte då jag har jättedåligt självförtroende och hatar min kropp. jag är som en tjej i en tolvårig kill kropp med ingen rumpa alls. Den är varken bred eller putig. har även blivit mobbad i högstadiet och blivit kallad för plankan och annat skit. det gör ont när jag ser yngre tjejer än jag som har finare ich större rumpa än mig. mår så dåligt av detta att jag ältar på det för var dag som går och kan sitta och gråta i timmar på att jag har en sådan ful äcklig kropp. Hatar mig själv. :( Vågar aldrig gå i tighta jeans om jag inte har en lång tröja som täcker för min rumpa. önskar jag kunde ta på mig byxor och känna mig fin i en stor rumpa men vet att den drömmen aldrig kommer slå in :( Vet att man kan träna till en lite putigare rumpa? Men vill inte bara ha en putigare rumpa vill ha en mycket stärre rumpa :( har provat att äta mer men allt sätter sig runt magen så jag måste hålla mig smal. jag läser din blogg dagligen och tänkte att jag vänder mig till dig. jag undrar om det finns något sätt man kan träna så jag får mindrömkropp så jag kan må bättre psyksikt också. är så tacksam om jag skulle kunna få ett svar. kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.