Ninja Warrior på Kanal 5

Jag blev kontaktad av Kanal 5 innan sommaren. De frågade om jag vill vara med i Svenska versionen av Ninja Warriors. Se klipp här: https://www.youtube.com/watch?v=FI9pis4c1FU men jag kände att jag efter att ha gått upp 16 kilo på mindre än ett år inte har den rörlighet eller styrka som krävs för att vinna en sådan tävling. Det hade så klart varit sjukt kul att delta men jag har för mycket vinnarskalle för att roas av att bli utslagen i grundomgången. :) Kanske nästa år?

Hur som helst har de nu fått fram 120 deltagare efter uttagningarna och det är säkert flera stycken ni känner igen. Det ska bli sjukt kul att kolla på programmet när det börjar sändas men för er som inte orkar vänta har ni nu möjlighet att vara med under själva inspelningen. Ni hittar mer info nedan. Det är snabba puckar som gäller om ni vill OSA.

ninjawarriors

1 kommentar

  • Micke7 augusti, 2014 kl. 09:29
  • Svara

  Tjena Philip.

  Jag har nu kikat in här några gånger och beslutat mig för att skriva, har en fråga och tänkte se om jag kan få ett svar,
  Jag förstår att du har mycket att göra och kanske inte kan svara alls, men jag försöker.

  Jag är 34 år och vill nu komma igång med gymträningen igen efter ett par års uppehåll, jag var tidigare tränad men har nu tappat allt och ser förskräcklig ut. Problemet med att komma igång är den djupa depression som jag lever med sedan en lång tid tillbaka och bara att duscha är ett projekt, jag har hört att träning ska hjälpa mot depression men då jag inte har orken till att ta mig utanför dörren så blir det svårt. Jag vill börja träna igen och jag vill må bättre så den viljan finns, men det tar stopp och jag förblir fast i det djupa hål jag grävt mig.

  Har du tips på hur jag kan försöka ta mig till gymet trots detta? Har du knep jag kan använda mig av för att förbättra psyket och sedan kunna träna?

  Med vänlig hälsning
  Micke

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.