Så skönt att träna idag

Idag var det dags för ännu ett träningspass för min del. Jag tränade en klient på gymmet och laddade mentalt för att komma tillbaka till formen innan semestern. Eller iallafall början på att komma tillbaka till formen innan semestern. Eftersom träning är mitt jobb och jag arbetar med hälsa året runt, nästan dygnet runt med allt som kommer omkring tycker jag det är viktigt att jag tillåter mig ha en paus från min egen träning någon gång då och då per år. Så fick det bli i sommar. Jag kommer att ha en veckas paus till om ett par dagar men sedan är hösten här och då blir det åka av.

Jag träffade Karin på Delta när jag var på väg därifrån. Jag berättade att jag skulle möta upp Hannah och en barndomsvän till henne vid Coffe house. Jag sa att vi kunde sitta kvar tills hon slutat så hon fick säga hej. Sagt och gjort. Hennes vän Martina tittade förbi en stund med och Oliver var så glad att få så mycket uppmärksamhet.

Efteråt gick jag och Hannah förbi Eastanbul för att köpa med mat hem. De har sjuuukt god turkisk mat nämligen och de öppnade idag efter sex veckors semesterstängt.

Ikväll har jag mest suttit och svarat på mail, ringt några samtal och umgåtts med Hannah.

Nu är det dags att sova, i morgon blir det pass nummer två och ett par möten på kvällen.

10593347_672512319506759_299616023_n

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.