Upp till Jönköping igen

10598444_309822335856307_1496222056_n

Första stopp blev mormor i Söderkulla. Vi skulle hämta upp ett paket åt mina föräldrar. Hon passade givetvis på att bjuda på kaffe och paj vilket vi inte tackade nej till. Efter en timme var det dags att köra vidare. Körningen upp till Jönköping gick bra och det var inte så många bilar ute på vägarna idag. Vi stannade till på mammas favoritställe gotteboet i Örkelljunga och köpte en stor påse med lösgodis åt henne. Det var riktigt uppskattat :)

Ikväll ska vi ta det lugnt och umgås med familjen här. Ni vet känslan när man är hos föräldrarna och slipper tänka på något. Maten står på bordet och man kan fokusera på andra saker än hushållssysslor.

1 kommentar

  1. Låter mysigt!
    Sötnosen, vilken charmknutte :)

    Ha det gott fina familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.