Vaxremsor – djävulens påfund

10598546_754025567995036_1018024541_n

Aaaj! Jag fick en idé för ett par veckor sedan. Att strunta i att raka bröstet, låta håret växa ut och sedan vaxa. Jag tänkte inte så mycket mer på det och tiden gick. Jag kom härom dagen på att jag faktiskt låtit håret växa ut så pass mycket att det är möjligt att vaxa. Jag var dock inte riktigt säker på om jag ville utstå smärtan trots allt. Det struntade Hannah fullkomligt i och köpte ett paket vaxremsor. Jag hoppades att hon skulle glömma dem i Malmö men tyvärr låg de där och flinade åt mig i sin rosa kartong i Jönköping igår så jag fick helt enkelt bita ihop och be Hannah vaxa mig för att visa att jag minsann är en man som klarar smärta. Jag började med att ta en ordentlig dusch och skrubba rent hela bröstet och magen. Jag ropade sedan ner Hannah till nedervåningen där jag förberett med en filt på golvet, en bitring och de flinande rosa vaxremsorna.

Ni skulle se Hannahs leende när hon kom in i rummet. Det är inte varje dag man får plåga sin pojkvän tyckte hon. Jag la mig ner och bad henne göra det fort så jag slipper den mest jobbiga biten, nämligen att ligga och invänta det smärtsamma rycket. Hon strök långsamt på en remsa och jag bad henne skruva upp tempot i huvudet för att få det räcka rycket. Jättetrevligt att bli långsamt smekt på bröstet men det är inte den typen av rörelse som hjärnan ska skicka genom ryggmärgen till armen om sisådär tjugo sekunder. Det värsta som kan hända är att hon drar halvvägs och stannar upp för att sedan gasa på igen.

Jag tog ett djupt andetag, hon räknade till tre och drog… swoooosh. Jäääävlar vad ont det gjorde. Jag gapade till och väckte i samma veva Oliver som låg och sov i rummet på ovanvåningen. Det var inte så att han blev rädd utan han vaknade och insåg att det var ett tag sedan han åt. Nu var Hannah mitt uppe i en plågsam behandling av mitt bröst och var plötsligt tvungen att gå upp och mata Oliver. Snacka om skenavrättning. När jag trodde det endast var ett par minuter kvar till ett mjukt och slätt bröst var jag helt plötsligt tvungen att sitta och knäppa med fingrarna på obestämd tid tills Oliver ätit, rapat och somnat om igen. Som ni kanske förstår finner man ingen ro att börja med något som kräver tankeverksamhet. Jag bestämde mig för att försöka kyla ner området där jag hade en svidande kal fyrkantig fläck under tiden.

Efter en hel evighet kom Hannah ner igen med samma leende på läpparna. Jag tyckte hon såg lite berörd ut när hon såg min röda fyrkant men det var mest för att hon såg att den andra vaxremsan hade fastnat på filten. Hon ryckte loss den och jag flinade en aning åt filten som nu fick samma behandling som jag. Dock rörde den inte en min. Där hade jag det. Jag skulle tänka att jag var en filt så skulle allt gå hur bra som helst. Sagt och gjort, Hannah strök på ännu en remsa, masserade in gojset och laddade för ett ordentligt ryck. I mitt huvud ekade en enda mening, jag är en filt, det göt inte ont, jag är en filt, det gör int…. Swoooosh!  Aaaajj! Satan i gatan vad ont det gjorde. Jag ger upp.

Jag bad Hannah avsluta behandlingen och lockade med mitt lösgodis på ovanvåningen. Hon höjde på ena ögonbrynet och mumlade något om att jag minsann inte skulle klara av att föda barn. Vilken tur att jag är man då svarade jag. Vi kom överens om att hon skulle vaxa bort håret som senaste året fått för sig att växa ut på min rygg. Haha, låter som en matta men det är hår som man inte ser om man inte kikar efter noggrant. Det är tydligen sånt som tjejer gör för Hannah tycker inte alls att det ska finnas kvar där. Eller så vill hon bara fortsätta plåga mig. Jag vände mig om och låg typ i en plankanposition för att inte nudda filten med de två röda fyrkanterna på bröstet. Två swoosh senare var jag tydligen hårfri på ryggen. Då kom jag på den ypperliga idén att även avlägsna håret i ryggslutet. Ja, tro det eller ej men vi män får tydligen hår där med och det kan knappast göra ont på ett sådant område. Det krävdes tre drag där och sedan hade jag även ett babylent ryggslut.

Jag samlade mig en stund efter behandlingen och tog därefter en andra dusch för att kyla ner de svidande områdena med kallvatten. Jag passade dock på att gömma mitt godis innan. Vill man ha godis får man inte skratta åt de som har ont…

2 kommentarer

  1. Hehe.
    Tråda i stället det gör ont om man har det förlångt men annars ok.

    1. Hehe skulle ta tre veckor att tråda bröstet och magen :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.