Grym video från Vemma affärspresentationen i söndags

Felipe Rodriguez filmade förra affärspresentationen av Vemma i Norrtull. Det var packat med folk som alltid och i takt med att Vemma blir allt större i Stockholm kommer det att behövas lokal för mer än 300 personer framöver. Det är få företag som leder marknaden som Vemma och jag har verkligen hittat vad jag vill göra under många år framöver. Det är något alla kan göra men alla har inte intresset och det respekterar jag. Känner du dock att du vill ha en extra inkomstkälla, gillar ekologiska hälsoprodukter följer trenderna och gillar att nätverka så är Vemma rätt jobb för dig. Nu bär det av mot Wien för ett konvent med 4200 kollegor från hela Europa. Vemma finns i 50 länder nämligen och nu är det fokus på Europa den här helgen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.