Kom i ditt livs form nu, det är du värd!

Nu har jag plats för två nya klienter som vill komma i sitt livs form. Jag hjälper dig som är intresserad och sugen på en utmaning att styra upp kosten, sätta upp mål/delmål, skräddarsydda träningsprogram och mycket mer. Jag finns på Odenplan i Stockholm och inget medlemskap på gymmet krävs utan du kan träna på egen hand på ditt eget gym vid sidan om våra pass.

För alla förstagångsklienter har jag dessutom ett erbjudande med två gratis timmar på köpet. Maila mig för mer information. Veckan som kommer är veckan som kan förändra ditt liv!

Här är några före och efterbilder på några av mina tidigare klienter (och mig):

7861998628

c607a5f4369011e380b322000a1f9c82_8 week1-week9 luma_fore1

1 kommentar

  1. Hej!
    Jag skulle gärna villja börja tränna fixa min kropp men jag vet inte riktigt hur jag ska få six pack och tränna rätt samt äta rätt jag har försökt att läsa till mig men förstår inte! Skulle gärna villja bli starkare! Kan du skicka några tips till mig vad jag skulle kunna göra vore jätte trevligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.