Kul dag med många roliga människor

1725169_969713093055394_1476982505_n

Jiman ringde och väckte oss strax innan 10 och sa att han var på väg för att fira att han fått tillgång till sin lägenhet här i Stockholm. Vi klev upp, gjorde oss i ordning och Hannah förberedde varsin smoothie. Vi satt sedan i köket och pratade om Wien, framtiden och annat kul.

Senare på eftermiddagen var det dags för återbesök hos BVC för rutinkoll. Läkaren kollade, reflexer, rörelser, hjärtslag, lungor, leder och vikt/längd. Allt var utan anmärkning och han följer kurvan som han ska. Längden är något över snittet men annars är det by the book. Skönt!

Efter BVC tittade vi lite på barnkläder och åkpåsar för vagnen. Hannah hittade en som hon senare beställde från nätet för ett rabatterat pris. Vi avslutade rundan med lite mat innan jag träffade upp Alexander för att åka till söder och presentera Vemmas viktminskningsprodukter för en träningsintresserad. Efter det var det dags för ännu ett möte men tillbaka på Odenplan.

Jag avslutade dagen hemma i soffan med Hannah. Ni vet, Idol, big brother och Paradise Hotel. Ja, jag gillar att slökolla på dokusåpor. Jag har dock inte erfarenheten av sådana program som krävs för att hänga med i allt som händer.  Jag känner mig så gammal när jag får fråga Hannah vem som heter vad och vad som egentligen händer stup i kvarten haha.

10665638_1475412052744170_1931969584_n

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.