Måndag är en bra dag!

Det var en skön helg utan en massa måsten. Promenader, träning, god mat och mys med Oliver och Hannah. Snacka om att livet förändras när man blir förälder. Man värdesätter helt andra saker än tidigare. I går var det ledarskapsutbildning i Norrtull och efter det en lång promenad. Nu är det dock måndag igen och en ny spännande vecka har börjat. Idag är det gymmet som gäller ett par timmar och sedan lite jobb framför datorn. Tisdag och onsdag ser ungefär likadana ut. Träning, PT, möten och lite smått och gott. Torsdag bär det av till Österrike. Vemma anordnar ett konvent för 4200 personer i Wien det här veckoslutet och det kommer att bli otroligt kul! Som jag längtar! Några av världens bästa talare kommer dit och vi kommer att lära oss ungefär lika mycket som man lär sig på ett helt år här hemma.

Nedan är en bild på mig och Tobbe från Norrtull igår.

10693546_562338603895505_995360285_n

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.