PurePharma X3 världspremiär – Vilka näringsämnen saknar du?

Idag lanseras PurePharma X3 världen över. Det är det första kittet för självtestning som låter dig ta reda på vilka näringsämnen du saknar. Jag har fått möjligheten att prova ett test och om ni håller utkik i bloggen i dagarna så kommer även en av er läsare att vinna ett kit värde 3899 kr.

Jag berättar mer om hur man går till väga för att göra testet efter att jag gjort det. Man ska nämligen fasta i 12 timmar så jag kan inte göra det just nu.

healthtest_x3_pure_pharma

PurePharma förklarar nedan vad X3 är.

PurePharma X3 är ett självtestningskit som du kan utföra hemma och sedan skicka in till vårt labb. Det utvärderar dina nivåer av omega-3-fettsyror, omega-6-fettsyror och d-vitamin samt även exponering mot transfetter och kronisk systeminflammation.

Du kommer att få en detaljerad rapport som innehåller personliga rekommendationer för hur du optimerar din kost och livsstil för att förbättra din hälsa och välmående.

Det finns flera anledningar till att vi på PurePharma trodde att X3 var behövd:

Varje människas kropp är unik. Vi tror att varje person har olika behov av kost och tillskott och X3 spelar en viktig roll i att identifiera dessa behov.

Resultaten från X3 är inte bara fokuserade på att definiera individuella doseringsbehov av tillskott, men inkluderar också individuella rekommendationer för hur du skaffar essentiella näringsämnen från mat. Vårt övergripande uppdrag har alltid varit att förbättra hälsan, därför ser vi testkittet X3 som ett naturligt nästa steg för PurePharma

1 ping

  1. […] Tidigare i veckan skrev jag om PurePharma X3 som är ett hälsotest som du gör hemma och som sedan skickas in för analys. Läs inlägget HÄR. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.