Skönt pass idag

10693546_330991543739108_414130669_n

Då är måndagen över. Jag vaknade vid 7.30 och matade Oliver, bytte blöja och myste lite framför tv:n. Vid 9 somnade vi om och vaknade inte förrän 11. En timme senare kom Hannahs kompis Emelie med sin son. Jag hade lovat att vara barnvakt medan de gick och tränade. Oliver somnade och hennes son tittade på en tecknad film medan jag städade och gjorde mig i ordning för en eftermiddag på gymmet.

Det var kul på Delta idag. Många roliga personer där som tränade och mina klienter var på gott humör. Jag avslutade dagen med att träna själv och sedan blev det en promenad hem för att äta middag med Hannah framför tv:n. Vad vi åt? Ris och kyckling så klart haha. Med thai sås och tzatziki.

Passet kändes riktigt bra. Jag laddade upp med en Verve och aminosyror från Fitnessguru. Jag körde axlar och chins och efteråt fyllde jag på med Vitargo och proteinpulver. Känns skönt att vara på väg tillbaka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.