Vidunbaby box nr 6

10467986_1462310987389897_1960976803_n

Nu har månadsbox 6 kommit från vidunbaby.se. Som jag skrev igår så är det en del som förändras när man får barn. För mig är det inte att man måste göra en massa saker man inte vill utan det är mer känslan av saker man vill göra. Tidigare blev jag glad när jag hörde att det var en killvariant av glossybox på G men idag blir jag ännu gladare av att öppna månadens babybox. Det är alltid roliga saker till Oliver och spännande saker att prova. Förra månaden fick vi bland annat en smak-napp som man kan fylla med broccoli, frukt eller liknande som bebisen suger på. Jag hade inte en aning om att det fanns sådana. Den här gången fick vi bland annat två små skedar som man fäster på krämpåsar med frukt- eller matpuré. Supersmidigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.