Vilken fantastisk helg!

Det har varit en fantastisk helg i Wien. 4500 personer från hela Europa var på plats för att ta del av utbildning, föreläsningar, recognition och god mat. Vemma är ett företag som expanderar extremt fort nu. Land efter land, vinner pris efter pris och produkterna är absolut världsklass. Det bästa är att alla kan jobba med Vemma. Att ha Vemma som en extra inkomstkälla är det hundratusentals människor i världen som tagit till vara på. Det är en superkul och enkelt servicejobb som inte handlar om att sälja utan att rekommendera något man själv gillar, nämligen produkterna i sortimentet som täcker upp te-, kaffe, juice-, viktminskning-, energidryck-, shot- och detoxsegmentet. Det är inte konstigt att priset för årets VD delats ut till BK Boreyko som grundade Vemma. Samma pris som både Apples och Coca colas VD fått tidigare. Är ni sugna på att jobba med oss är det bara att maila mig. Vårt företag går ut på att låta många skaffa en sidoinkomst och hjälpa de som vill att tjäna riktigt stora pengar så alla är välkomna!

IMG_8265IMG_8259  IMG_8283  IMG_8320 IMG_8428IMG_8387 IMG_8297 IMG_8478 IMG_8509 IMG_8517 792   IMG_8807 IMG_8836 IMG_8929

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.