Vinn PurePharma X3 självtest

purepharma_x3

Tidigare i veckan skrev jag om PurePharma X3 som är ett hälsotest som du gör hemma och som sedan skickas in för analys.
Läs inlägget HÄR.

– Får du i dig de näringsämnen som du behöver för att fungerar och prestera ditt bästa?
– Äter du rätt sorts mat för din kropp?
– Behöver du tillskott? Vad ska du ta? Och hur mycket?
Nu har du chans att vinna ett alldeles eget test. Tävlingen sker här i bloggen och på min instagram. Lämna en motivering i kommentarsfältet varför just du vill vinna testet. Glöm inte din mailadress. Jag drar en vinnare (antingen från bloggen eller instagram) onsdag 10 september. Lycka till!

7 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Frida5 september, 2014 kl. 14:22
  • Svara

  Hejsan!

  Spännande tävling det här :)
  Precis börjat träna jag har gjort,
  det är för mig något väldigt stort.
  Försöker även i matväg hitta rätt,
  det finns ju massa olika sätt.
  Det skulle vara intressant att veta vad jag ska ha,
  vad som speciellt för mig är bra.
  Jag håller tummar och tår
  och hoppas på att jag denna vinsten får.

  Hälsningar Frida

  • Stino Forsberg5 september, 2014 kl. 15:55
  • Svara

  Skulle vara helt underbart att få chansen att testa sina d-vitamin nivåer och samtidigt få reda på om man verkligen får i sig det man behöver i nu läget. Att man dessutom får närings råd och vägledning som är anpassad efter testresultatet verkar ju helt fantastiskt. En drömvinst helt enkelt. // Hoppas hoppas, Stino

  • Åsa5 september, 2014 kl. 16:17
  • Svara

  Känner mig orkeslös vid träning och tappar mycket hår. Nånting fattas mig men vet inte vad. Har laborerat själv med olika tillskott men det skulle vara lättare om man kunde se vad som saknas. Har funderat länge på att testa mig men inte kommit till skott.
  Det här låter intressant mycket pga att man kan göra det hemma. //Åsa

 1. Jag skulle gärna vilja testa! Har diabetes typ 1 och tycker att jag äter rätt hyfsat men är ändå slutkörd och orkeslös jämnt. Testerna hos doktorn har jag toppbetyg på men det kanske är något annat som fattas som de inte kollar?

  • Johanna7 september, 2014 kl. 19:02
  • Svara

  Jag har tränat regelbundet i ca tre år, men det var inte förrän i våras jag la om min kost som det började hända spännande grejer med kropp och vikt. Jag insåg att kosten är viktigaste förändringen för att få förändringar i kroppen och att det finns många fler fördelar än att vågen visar en lägre siffra. Så jag tror detta kan leda till fler spännande resultat!

  • Helena i Uppsala8 september, 2014 kl. 19:14
  • Svara

  Jag har noll koll och jag gissar att jag har usla värden. Testet skulle bli en varningsklocka att nu är det dags att sätta igång att träna och att äta rätt!

 2. Hej Philip

  Vilket bra test och tävling. Jag vill ju så klart vinna det här testet ENBART för att jag ska kunna hjälpa andra människor bättre
  Genom att jag lär mig så mycket som jag bara kan om min egen kropp kan jag lättare hjälpa andra människor att hålla sig friska. Alla kroppar är individuella och har olika behov etc men det är alltid genom egna erfarenheter som vi kan hjälpa andra. Att dessutom kunna se min egna värden kommer ge mig en bättre översikt på vad jag behöver för att leva bättre, vara piggare och bli starkare. I slut ändan kommer jag genom detta kunna inspirerar och motivera andra människor åter igen. Då det är det vi båda två jobbar med ;)
  Blir jag nu en vinnare av det här testet kommer jag på ett naturligt sätt kunna rekommendera det till flera.
  Nu hoppas jag att du väljer mig. Ser fram emot möjligheten!

  Ha en fin dag!
  Stor kram Maya

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.