20 gram protein per burk! Bästa drycken ever!

7acd5468c0e9e53a3b4a90302be440e7

Sitter här och är helt lyrisk… Bod-e burn, hur har jag klarat mig utan den förut? Jag lägger mig och vill somna så fort som möjligt för att vakna upp på morgonen och dricka min burk. Under dagen räknar jag ner timmarna för att dricka nummer två, antingen före träningspasset eller som en energikick på eftermiddagen. Bod-e burn är en stor anledning till att jag inte dricker alkohol längre. Jag får min energi- och glädjekick från burken och det klarar jag mig gott och väl på.

Nu undrar ni säkert vad det är för magisk saft i burken. Var inte oroliga, allt är helt naturligt om man bortser från att den innehåller en liten mängd sötningsmedel eftersom den i första hand är till för dem som vill bränna fett (och bygga muskler). Socker skulle ökat energimängden och gjort den sämre i det avseendet. Den är framtagen av Vemma tillsammans med världens mest kända personlig tränare Chris Powell som ni säkert sett i programmet Extreme makeover weightloss edition (de använder drycken i programmet för att hjälpa deltagarna att gå ner i vikt så snabbt som möjligt)

bode-powells

Hur som helst innehåller två burkar om dagen en hel vitaminshot som gör att du får i dig dagsbehovet av frukt och frön (ekologiskt), hela 40 gram protein från nötkreatur. Det är sjukt bra protein som kroppen lätt kan använda för att stärka musklerna. Oroa er inte, det smakar inte biff. ;) Du får även i dig aloe vera, grönt te och den extremt nyttiga frukten mangostan som många av er kanske provat i Thailand då det är deras nationalfrukt och ofta används som naturläkemedel i Asien. Nyttigheterna tar inte slut där utan Bod-e burn innehåller även den nyttiga fettsyran CLA som talar om för kroppen att fettdepåerna ska minska och muskelmassan öka. Man får även i sig den nyttiga antioxidanten reservatrol som är det nyttiga ämnet som sägs bromsa åldrandet när man dricker rödvin. I två burkar får man i sig den här antioxidanten motsvarande 10 glas rödvin. Ingen fylla här inte men förhoppningsvis ett friskare och längre liv. Ett annat ämne som burkarna innehåller är L-teanin (Verkar avstressande för kroppen utan att göra en trött. Fristående studier som inte har med Vemma att göra visar att ämnet även kan minska depression)

Som om inte allt ovan vore nog. Man får även i sig totalt 14 gram fibrer. Det är mer än hälften av dagsbehovet hos en vuxen människa.

  • Kostfibrer behövs för att tarmarna ska fungera normalt. Om du har problem med trög mage är det därför viktigt att äta tillräckligt med fibrer.
  • Kostfibertyper kan bidra till att positivt påverka kolesterolnivån i blodet.
  • Kostfibrer bidrar till att blodsockret stiger långsamt.
  • Fiberrika livsmedel ger ofta större mättnadskänsla än fiberfattiga livsmedel.

Slutligen så innehåller burkarna 100 mg naturligt koffein från guaranafrön. Många som upplever bieffekter som skakningar, hjärtklappning osv. av vanliga energidrycker (då koffeinet oftast är skapat i fabrik) upplever inte samma besvär med Vemmas produkter. Man kan jämföra den här produkten med att dricka kaffe.

Jag går på diet nu och uppskattar proteinintaget från Bod-e burn samtidigt som fibrerna ökar mättnadskänslan och koffeinet ger mig energi. Vitaminshoten ökar dessutom immunförsvaret vilket är bra när man tränar hårt. En bättre frukost eller mellanmål finns inte. Jag startar alltid dagen med en burk och fyller på med en proteindrink någon timme efteråt. Jag äter nämligen inte fast föda förrän på kvällen men nu ska jag inte gå in på det. Ni väljer givetvis själva hur er kost ser ut men oavsett om ni vill upp eller ner i vikt kan jag starkt rekommendera Bod-e burn. En om dagen eller helst två för optimal effekt. De kostar 30 kr styck om man köper två flak. Sjukt bra pris för allt de innehåller!

http://philiplailani.vemma.eu

Maila gärna mig om ni har frågor så hjälper jag er. De finns även utan koffein och utan kolsyra. Det är fri frakt på burkarna och de levereras hem till er dörr med UPS på 3-4 dagar eller till närmsta postkontor (ICA etc). Ni beställer dem i flak om 24 burkar (24 dagars förbrukning eller 12 dagar om ni väljer två om dagen)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.