En lördag i Jönköping

Luftmadrasser alltså… Jag blev lovad en skön sömn på en 140 cm bred luftmadrass som känns som att sova på moln. Istället vaknade jag upp klockan sju i morse med ryggen mot golvet i en madrass som mer kändes som en hängmatta än madrass. Kissnödig som tusan och törstig var jag med men alldeles för trött för att göra något åt det. Där låg jag halvt paralyserad med värk i ryggen och tog beslutet att sova vidare. Ett par timmar senare vaknade jag fortfarande lika trött efter att ha drömt mardrömmar och vaknat en gång i halvtimmen av att blåsan höll på att spricka. Jag klev upp, smet in på toa och piggnade sedan till under en lång varm dusch.

Jag började dagen med en bod-e burn för att få i mig protein och få energi. Sedan följde en dag med mycket känslor. Vi har suttit och pratat och pratat och när mamma varit med så har det varit mycket skratt. Det gäller att ta vara på all tid man kan. Det känns lite grann som julafton här med alla släktingar på plats. Tara tog hand om middagen och lagade en god kycklingrätt med bulgur.

Nu plockar de fram lite godsaker och vi ska bänka oss framför tvn och titta på någon bra film. Jag önskar bara Hannah och Oliver var här med. Som jag saknar dem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.