Framme i Jönköping

1389144_821710571183009_634448602_n

Maaaami. Vi hämtade hem henne från hemmet över helgen för att umgås hela familjen. Det var inte lätt att få henne att vara med på bild men efter lite övertalning lyckades jag. Hon hänvisade till våra familjefoton från 90 talet haha. Jag tycker hon är fin idag med så de gamla fotona får allt ligga kvar i skåpet. Hennes kropp vill inte riktigt lyda så det blev att rulla henne i rullstol och hemma har hon sin rullator som hjälper henne mellan soffan och toaletten.

Vi har precis ätit middag med mormor och för en stund sedan var ett par vänner till familjen över. Om en timme kommer två av mammas tre systrar från Malmö för att vara här i helgen.

3 kommentarer

  • carina3 oktober, 2014 kl. 22:18
  • Svara

  Kramar till er alla

  carina

 1. Hon är vacker, din mamma! All styrka och kärlek till dig och din familj! <3 Kram

  • Pamela (Branka) Freiberg7 oktober, 2014 kl. 01:28
  • Svara

  Philip snälla sänd mig mammas tel nummer eller pappas , så jag kan komma och hälsa på din mamma fortast möjligt.
  Jag grät när jag läste detta om din mamma … kan inte tro mina ögon . Så snälla kontakta mig genast . Kram och jag tänker på er alla . Hälsa mamma och pappa från mig . Grattis till er son också

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.