Gästbloggare Isabelle: Veckans produkttips

spickerJag var på inspirationskurs hos Exuviance för ett par helger sen och där fick vi en härlig och inspirerande föreläsning av Dr Tore Nilsen som pratade om olika typer av akne och behandlingar för dessa. Alltid lika inspirerande och underhållande att lyssna på Dr Tore.

Det presenterades även 3 nya produkter på kursen och jag tänkte att jag skulle presentera en av dessa för er som har blivit min personliga favorit.

 

VITAMIN C + Antiaging BOOSTER!

Det nyaste från Exuviance är en 100 % aktiv pulversammansättning bestående av koncentrerat C-vitamin som hjälper till att återställa hudens spänst och lyster samtidigt som huden skyddas mot nedbrytande fria radikaler.

C-vitamin har dokumenterad påverkan på kollagensyntesen i huden och i Exuviance Vitamin C+ har man dessutom tillsatt den patenterade superantioxidanten Aceta-C som förbättrar fördelarna med c-vitaminet ytterligare. Tillsammans minimeras oönskade pigmentfläckar och hudens skydd mot framtida nedbrytning stärks.

Den unika stabila formulan består av ett vattenfritt pulver i en praktisk behållare med en doserings-topp, perfekt för att kombinera den korrekta dosen i ett serum eller en fuktkräm precis före användning.

produkt

Så här använder du pulvret:

Pulvret kan användas en eller två gånger om dagen och doseras genom att man skakar ut pulvret 3-5 ggr direkt i cremen eller serumet i handen vid varje appliceringstillfälle. Blanda tills pulvret lösts upp och applicera på huden som vanligt och voila! Du har nu 10 % ren c-vitamin i din hudvård. Stråla!

Använd inte mer än 5 ”shakes” eller ½ skopa per applicering. För maximal effekt ska pulvret inte blandas med creme eller serum förrän precis innan applicering.

På återseende!

Isabelle Spicker – Hötorgskliniken

Tidigare inlägg:
Grundläggande hudvård
10% rabatt på hudvårdsbehandlingar

1 ping

  1. […] Hudterapeuten Isabelle svarar på frågor – Veckans produkttips – Grundläggande hudvård – 10% rabatt på […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.