Intervju: Felicia Andersson om sina knep att hålla sig i form

ee

Felicia är en tvåbarnsmamma i sina bästa år som bestämde sig för att komma i riktigt bra form och inte gömma sig bakom de klassiska ursäkterna. Jag har ställt ett par frågor om hennes kost och träning som ni nu får ta del av. Följ henne gärna på Instagram för mer inspiration.

 

ddHur växte ditt intresse för träning fram?
När jag slutade dansa jazzdans fick jag hitta något annat att göra och mamma drog med mig till gymmet och jag fastnade där.

Vad är ditt mål med träningen?
Mitt mål är att hålla mig i form, hålla mig ung och frisk och bli snyggare för varje år.

Var hittar du din inspiration?
Just nu väldigt mycket på Instagram, men även vänner och familj inspirerar mig.

På vilket sätt hjälper träningen dig i vardagen?
Tack vare träningen är jag nu piggare, gladare, orkar mer och håller mig frisk.

Hur ser din kost ut?
Min kost varierar väldigt mycket. Jag kan fastna för en rätt och äta den tills jag tröttnar, för att sedan hitta en ny rätt att föräta mig på. Jag äter mycket gröt / kesella och väldigt mycket husmanskost. När jag vill slimma till mig lite äter jag ofta till nyttig mat och håller mig till små portioner.

23Använder du kosttillskott?
Haha, ja det kan man väl säga. Äger och driver en kostillskottsbutik med min make (Us Muscle Shop) med endast amerikanska märken. Så det blir en hel del protein / bcaa och PWO.

Några övriga planer framöver?
Jag har precis börjat löpträna och tycker det är kul, så jag är lite sugen på ett lopp i framtiden men även Toughest är lockande.

Har du något tips du vill dela med dig av till läsarna?
Absolut! Jämför dig inte med någon annan, alla har olika förutsättningar och gener. Jämför dig med dig själv och kämpa för att bli den bästa versionen av dig! Och ha tålamod!! Det tar tid! Men trägen vinner! Och! Ha kul! Gör något du tycker är roligt så kommer resultaten.

Nämn fyra saker vi inte visste om dig
– Jag har dansat sedan jag var 4 år och älskar att dansa!
– Jag hatar närhet när jag ska sova, ingen får röra mig när jag ska sova.
– Jag har världens sämsta morgonhumör och vill helst inte prata på morgonen.
– Jag älskar att laga mat och baka och är riktigt bra på det.

dfdd
Namn: Felicia Andersson
Ålder: 34 år
Bor: i Malmö
Familj: 2 döttrar och en make
Yrke: Apple Solutions Consultant
Gym: 24/7 på Värnhem
Älskar: Min familj, shoppa, träna, dansa, läsa böcker, jobba och resa
Last: Sötsaker / Tuggummi / Dyr Shopping
Motto: Family first
Blogg: Ingen än men den är på G. :)
Instagram: lifeoffelicia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.