Mammaupdate

Lite glada besked kom precis. Mamma har fått en plats på Ekhagens gästhem i Jönköping som är specialiserat på just palliativ vård. Hon kommer att få tillgång till sjukgymnast och därmed kunna träna, vilket hon saknar oerhört mycket just nu. Tror även hon kommer att ha tillgång till massage och varmvattenbassäng. Hon kommer alltså att bo där nu, men så länge hon orkar kommer hon att komma hem till deras hus under helgerna eller kanske bara över dagen. Känns väldigt skönt för oss alla här att hon fick en plats där och att hon kommer att ha väldigt kunnig personal hos sig.

Jag hittade en länk till en artikel om Ekhagens gästhem och att läsa den gjorde mig både glad och ledsen. Glad att mamma kommer att ha det bra där men samtidigt ledsen att det som för många är en beskrivning av en arbetsplats är en beskrivning av mammas tillstånd och att livets slutskede är ett faktum. Det är hårt att få det svart på vitt…

1 kommentar

  • Malin2 oktober, 2014 kl. 15:55
  • Svara

  Hej! Jag beklagar det som hänt och händer med din mamma.. Livet har ju börjat för er med er fina son! Jag och min man fick en liten Elsa i april så vi är med på samma framtidsresa! Med allt vad det innebär..

  I våras så blev jag färdig specialist USK inom palliativ vård och vi hade en lärare som arbetat mycket med och på Ekhagens gästhem, din mamma och familj kommer få några av mina klasskamrater och lärares kollegor som hjälper och stöttar er! Ekhagen är ett fantastiskt ställe.. Bland det bästa i Sverige!

  Kanske inte bidrar med så mycket men jag ville bara skicka en strimma ljus.. <3
  Hälsningar Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.