Min matdagbok

Det är några som undrat hur jag äter för tillfället. Jag tänkte därför skriva ner en helt vanlig dag. Jag har inte samma dygnsrytm som andra utan jag är oftast vaken från 10.00 – 01.00 men det spelar ingen roll, här är mina mål:

Vaknar: Aminosyror
Frukost: Bod-e burn (20 g protein)Mellanmål: Proteindrink + omega 3
Lunch: Bod-e shake (måltidsersättare, 16 g protein)
Före träning: Bod-e burn
Efter träning: 40 g Vitargo (eller bilar) + 40 g protein (isolat) + kreatin
Middag: Ris och kyckling eller sushi
Kvällsmål: Varierar men ibland finn crisp, ibland nötter eller kallrökt lax och ibland något som Hannah bakat
Innan läggdags: Proteindrink + CLA + ZMA + One heat night

Det kan förekomma en del avvikelser men jag försöker hålla mig till schemat så gott det går. Jag gillar att inte äta fast föda under dagarna. Frukt och grönt samt fibrer får jag i mig via Bod-e burn. Övriga kosttillskott är från Fitnessguru.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.