Oliver blir busigare

Oliver Oliver… nu kommer hans personlighet fram mer och mer. Så busig, så livlig och så glad. Det är bara när man inte ger honom uppmärksamhet som han blir sur. Inga problem men ibland finns inte tiden att underhålla honom 24/7 haha. Tack och lov har vi fått mängder av leksaker som han pillar med när vi behöver fokusera på annat en stund. Nu har han dessutom lärt sig att sitta upp själv och rör sig runt på filten på golvet. Inom några veckor kommer han att kunna krypa med. Det är inget vi stressar fram eftersom Hannah har sagt att vi ska vara glada så länge han är kvar på ett och samma ställe i lägenheten.

Idag har vi tagit det lugnt här hemma. Jag var iväg på ett vemma event ett par timmar på dagen men sedan har jag mest suttit med datorn i knät i soffan bredvid Hannah och Oliver. Det blev sushi även idag. Hannah frågar om jag är gravid haha. När jag väl börjar äta något lite oftare kan jag göra det väldigt intensivt och just nu har jag en sushiperiod. Bättre det än kladdkaka eller annat som man lätt kan bli beroende av :)

På tal om Vemma, jag fick precis en bild skickad till mig som togs för Verve Zine i München förra året.

513848806

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.