Pannkakstorsdag med Karin och Jesper

10724224_1542750402625563_364393762_n

Eftersom jag hållit mig till Bod-e burn, måltidsersättare och proteindrinkar under dagen och dessutom tränat hade jag massor av kalorier att stoppa i mig i kväll om jag ville. Vilken tur att det var pannkakstorsdag för kalorier skulle det bli gott om.

Hannah hade bjudit hem Karin och hon tog med sig vår gemensamma vän Jesper som sällskap. Hannah stekte upp en herrans massa pannkakor medan vi umgicks och busade med Oliver i köket. Pannkakorna blev sjukt goda som alltid och vi alla fyra rullade ut ur köket efteråt. Vi slog oss ner i soffan sega av matkoma och det hann inte gå mer än några minuter innan Hannah var spårlöst försvunnen.

10706821_971036069579842_539914099_n

Efter en stund började det dofta från köket. Tror ni inte Hannah en stund senare kliver in i vardagsrummet med en nybakad äppelkaka och vaniljsås. När man trodde att man inte kunde bli mättare lyckades man ändå få ner en rejäl bit ändå. Även den var sjuuukt god. Vi satt kvar i soffan och jäste en stund efteråt innan sällskapet var tvungna att åka hem. Det var nog tur det för annars hade vi nog fått äta ännu mer godsaker haha.

I morgon blir det ett tuuuungt pass! Jag har energi i kroppen så det räcker en vecka haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.