Permanent hårborttagning med Cellox 20

1390370_813699301984933_780075488_n

Härliga tisdag! Det är första dagen av mitt hårfria liv. I går rakade jag bröstet, magen och armhålorna för sista gången. Jag har nämligen fått möjlighet att vara testperson för en helt ny maskin på marknaden som tar bort hår på kroppen helt smärtfritt.

Det är en ny variant av IPL som koncentrerar värmen av ljuset ner i hårsäcken så inte huden runt omkring påverkas. På så sätt har de även kunnat sänka värmen från hundra grader ner till sjuttio grader som är den temperatur där hårsäcken dör. Eftersom man har olika växtfaser i hårsäckarna behöver man upprepa behandlingen några gånger med cirka åtta veckors mellanrum. För mig är det 6-10 gånger som är planerat. Så värt för mig som alltid tagit bort håret på områdena jag ska behandla.

1168795_714117185340158_759213747_n

Själva behandlingen tar inte många minuter. Kroppen smörjs in med någon form av gelé och sedan är det bara att stryka munstycket över huden. Ja, ni ser hur smidigt det går i videoklippen nedan. Behandlingen kan utföras på sex olika hudtyper och känns som sagt ingenting.

Vill ni veta vart ni kan hitta salonger som har maskinerna? Sök på victusclinic.se

Hur som helst kan jag varmt rekommendera er att prova då det går snabbt och är enkelt att utföra. No more epilator, vax eller hyvlar.

Ps. För en del räcker det med några enstaka behandlingar för att få betydligt mindre hår på benen exempelvis. Jag har dock valt att fortsätta tills allt hår är borta.

 

 

3 kommentarer

1 ping

  • Teresia8 oktober, 2014 kl. 06:44
  • Svara

  Spännande!
  På vilket sätt ska detta vara bättre än vanlig IPL? Prisskillnad? Varit inne på att göra det själv, lessnat på att man måste barbera/epilera under armarna…
  Du får uppdatera om det fungerar som förväntat efter behandlingen är klar. :-)

 1. Har också gjort under armarna! Känns som att man blir snärtad med gummiband haha! ONT, men värt det!

  1. Du har gjort den gamla behandlingen. Den här är helt smärtfri.

 1. […] Läs mer om hårborttagningen som är smärtfri och permanent i mitt tidigare inläg HÄR. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.