Promenader, träning och god mat idag

10748031_285099811690768_846912278_n

Syrran är hos mamma i Jönköping och ville ha en detoxkur av mig som jag köpt från Vemma så jag promenerade in till stan med Hannah och Oliver för att ge den till Brosk som ska ner i morgon. Det blev en lunchpromenad och sedan kyckling och ris på kungsgrillen. Det är inte ofta jag äter vanlig mat på dagen och när jag väl gör det är jag mätt resten av dagen känns det som. Det spelar ingen roll då det är torsdag och den obligatoriska pannkaksdagen. Skillnaden är bara att det blir tuffare träningspass och mindre pannkakor idag för att hålla nere kaloriintaget.

 


Dagens träningspass blev ett bröst, vader och magpass. Det blev en Verve Remix innan och en proteindrink med kreatin efteråt. Jag struntade i kolhydraterna eftersom jag ska äta pannkakor på kvällen. På klippet ovan ser ni Darios köra en övning för dem som tröttnat på vanliga chins.

 

 

Oliver behöver inte mycket för att vara glad haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.