Wowallet – den magiska plånboken

24149994-origpic-1336de.jpg_0_0_100_100_300_242_75

Jag har två superpraktiska plånböcker som jag använder när jag är på språng. En klassisk brun och en ljusblå för sommarhalvåret. De kallas plånböckernas ninja eftersom de fäster sedlarna på ett magiskt sätt när man stoppar in dem.

Det är en vän till mig som jobbar med företaget Wowallets som introducerade dem för mig första gången. Jag vill nu tipsa er så här i farsdagstider ifall ni vill ha tips på presenter. Min vän har dessutom fixat så ni får 20% rabatt om ni skriver rabattkoden PTPHILIP när ni gör er beställning. Passa på nu och köp en till er pappa och en till er själva eller er man!

Vill ni veta hur plånböckerna fungerar så kika på klippet nedan:

Här hittar ni hemsidan:

http://www.wowallets.com/sv/planbok.html

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.