Zumba fitness marathon 2014

10723876_644216849029374_1095244281_n

 

Idag var det Zumba Fitness Marathon i Årsta. Rodrigo styrde upp så jag och Niclas kunde vara med och bjuda på förfriskningar i form av Verve och iste från Vemma. Det var mycket uppskattat och med tanke på att de dansade i tre timmar behövdes det extra energitillskottet. Deltagarna föredrog Verve Remix med smak av persika, passion och eftersmak av kokos och istet som har lätt smak av persika. Instruktörerna drack mer av Verve Bold som smakar passion och innehåller lite mer koffein. Det var uppskattat att dryckerna är ekologiska och inte innehåller sötningsmedel eller en massa extra tillsatt socker. Vad de kanske inte tänkte på är att de dessutom fick i sig en stor mängd frukt och grönt, aloe, grönt te och supernyttiga mangostanfrukten samtidigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.