Aj, mitt öga…

God morgon! Haha, det kanske är fel uttryck klockan tjugo i två på dagen. Dessvärre är det först nu jag tar tag i dagen. I går busade jag med Oliver i sängen och han lyckades få in ett finger med en vass nagel i mitt öga så jag fick en repa på hornhinnan. Det är på sidan om själva synfältet så jag kan fortfarande se som vanligt men det gör extremt ont så fort jag rör på ögat eller blinkar. Jag valde därför att ligga kvar i sängen ett bra tag i dag för att få lite extra sömn då jag sov jättedåligt i natt.

Lite roligare var det att stämma av magen när jag klivit upp och såg att jag gått ner ytterligare en centimeter kring midjan. Jag kör en deff nu men inte så där superextremt. En till två centimeter i veckan är lagom att gå ner för tillfället. Jag räknar med att vara i bra ”fettform” kring nyår.

I dag har jag två klienter jag ska träna på gymmet och sedan är det egen träning som gäller. I kväll ska Hannah förhoppningsvis hinna iväg för att köpa ett gymkort så hon kommer igång igen. Hon ska i första hand träna med en kompis men ibland även med mig.

Vilka av er gillar sushi förresten? Jag har perioder då jag inte äter annat än sushi och sedan kan det gå veckor utan att jag inte ens är sugen. Det är sjukt att det kan vara så med en maträtt då det inte är något annat förutom ris och kyckling jag kan stoppa i mig två dagar i rad utan att tröttna. Det är så kul att höra folk som aldrig provat sushi som säger att de aldrig skulle kunna äta rå fisk. Som om det ligger en rå abborre på tallriken haha. Sedan stoppar de gärna i sig kallrökt lax, räkor, kräftor, tonfisk osv på annat håll. Det är wasabi och sojan som ger den där extra touchen när man äter sushi så det gäller att våga prova innan man bestämmer sig för att inte gilla det. Själv åt jag sådana där tråkiga lådor man köper på ICA första gångerna och började gilla det. Då kan ni förstå att jag var i himmelriket när jag fick prova från en sushirestaurang.

1 kommentar

  1. Gillar och äter sushi regelbundet, helst från en sushirestaurang såklart. ICA-sushi funkar som lunch om inga andra alternativ finns, t.ex sallad. Eller kebab, haha. Jo, men kebablunch kan man unna sig iblandnär man tränar regelbundet tycker jag. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.