Bebisar, Oreos, babybox och familjemiddag

oliveradam3I går var syrrans kompis på besök med sin son Adam. Han brukar inte vilja leka med andra barn berättade hon men Oliver gillade han. Det är så kul att se två bebisar kommunicera med varandra. De låter, känner och trycker. När Adam blev ledsen blev Oliver också ledsen så någon form av empati har de allt.

oliveradam2

Adam är tre veckor äldre än Oliver så det är inte jättemycket som skiljer dem åt. Det är väl att Adam kan gå framåt om man håller hans armar och Oliver har fått sina första tänder för bara två dagar sedan. Just det, Adam har betydligt mer hår på huvudet också haha.

oreocheesecake

I går kväll gjorde Hannah hennes underbara Oreo cheesecake för att mamma ska få smaka. Ni som inte provat se till att pallra er iväg till affären och köp det som behövs så ni hinner ställa dem i frysen innan kvällen. Ni kommer inte bli besvikna! Ni hittar receptet på hannahsblogg.se.

babybox

Innan vi åkte igår hämtade jag ut nya babyboxen från posten. Så lägligt med en tandborste! Oliver fick även en mjukishammare som låter när man hamrar med den, en talllrik, mini care och en ansiktskräm för bebisar.

10802555_1532978113614100_799645769_n

Nu är det lördag eftermiddag. Jag och syrran har precis hämtat mormor och vår ena moster vid tågstationen och lämnat av dem hos mamma. Mamma skulle komma hem över middagen idag men hon har blivit sämre sedan igår så vi fick ställa in det och ta maten till henne istället. Så om en timme blir det en familjemiddag på hemmet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.