Det är mycket att styra upp nu…

Måndag idag. En ny vecka som känna lite annorlunda än tidigare veckor. Jag är kvar hos familjen i Jönköping till i morgon. Idag var första vardagen sedan mamma gick bort så telefonen har gått varm här hemma. Det är sjukt mycket som måste ordnas när någon går bort och det är inte lätt som anhörig att behöva ringa myndighet efter myndighet, fortsätta med prenumerationer, banker, CSN, facket, försäkringar osv osv…

Nu var det inte jag som ringde dessa samtal men jag kände ändå att jag behövde en paus så jag åkte till A6 Center för att umgås med Hassan en stund. Vi satte oss och åt och pratade gamla minnen och tog igen förlorad tid då vi bor i olika städer och inte ses så ofta nu för tiden. Han är en av mina äldsta och närmsta vänner så även om man inte ses så ofta känns det som att det var igår varje gång.

Som ni kanske förstår har det varit en jobbig tid senaste veckorna och det känns som att mitt liv mer eller mindre varit pausat. Det är svårt att kämpa för framtiden när man vet att ens anhörig är i slutskedet. Därför var det också väldigt skönt att vi alla fick ett avslut i det här kapitlet nu. I morgon åker jag som sagt tillbaka hem till Stockholm och nu är det dags att ta tag i allt som jag känner att jag inte hunnit med senaste tiden. Först blir det dock massor av mys och gos med Oliver och Hannah. Jag saknar dem otroligt mycket. Jag hann bara vakna och säga hejdå till Hannah precis efter att jag fått dödsbeskedet i lördags morgon.

Om en vecka är det begravning så då ska vi tillbaka till Jönköping igen.

På tal om att tiden går fort. Jag fick en chock då det helt plötsligt fanns en massa julbelysning i köpcentrumet. Jag har nog inte fattat att det är december om en vecka.
20141124_153249 20141124_155033

1 kommentar

  1. Keep up the good work, men beklagar!
    Jag fick också en chock idag när jag satt i bilen och försökte bestämma radiokanal och märkte att det spelades massor av jullåtar helt plötsligt. Var riktigt gött faktiskt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.