En tuff vecka har precis börjat…

Jag brukar gilla måndagar. En helt ny spännande vecka som börjar men just den här måndagen ger mig ångest. Livet som är många många år långt har just nu begränsats till inte bara ett år eller en månad utan en vecka till för min mamma. Det här är den mest kritiska veckan för henne och vår familj. I förrgår tappade hon talförmågan och hennes syn försämras drastiskt för varje dag som går. Därför är det här i princip sista veckan hon kan träffa Oliver och vara medveten trots att hon i princip inte kan röra sig längre och har svårt att kommunicera. Att bara få ha honom i knät skulle förgylla hennes dagar. Tyvärr är det inte lätt att släppa allt och åka 32 mil men jag ska göra vad jag kan för att lösa det. Familjen först, i alla lägen!

Bilden nedan togs för ganska exakt sju månader sedan då allt i princip var som vanligt. Mamma var sliten efter cellgifter men annars var det inte alls så farligt med det motoriska och syn och talförmåga.

1978496_788617387834017_191992809_o

2 kommentarer

  1. Fruktansvärt! Tänker på er!

  2. Tänker på er!
    Styrkekramar till dig och din familj! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.